HUISELIJKE GEZELLIGHEID OM SAMEN TE WERKEN EN HET LEVEN TE VIEREN

Oudenaardse Steenweg 52, Gent

Villa Vonk is een kleinschalige en betaalbare event locatie, aan de rand van het Nieuw Miljoenenkwartier in Gent en vlot bereikbaar met elk vervoermiddel. Deze voormalige dokterswoning met art deco-stijlelementen, ontworpen door de West-Vlaamse architect Marcel F.M. Lambrecht (1919-1987), baadt in het daglicht en biedt een warme sfeer waarin je de zakelijke jachtigheid even kan lossen om vanuit zachtheid samen te werken of het leven te vieren.

Coaches, trainers en HR-managers vinden hier een huiselijke gezelligheid om hun klanten of collega‚Äôs te laten groeien in hun persoonlijke en professionele traject. Het stijlvolle gebouw vormt een unieke context voor kleinschallige events, zoals een team building, een feestje, een borrel, een huiskamerconcertje of zangcirkel … Zoek je een bijzondere achtergrond voor je photo shoot ? Het kan hier allemaal.

Contacteer ons en vertel wat je nodig hebt. We denken graag met je mee om van je initiatief een unieke beleving te maken.

ONZE RUIMTES

Villa Vonk heeft een ruimte voor coachinggesprekken (het Salon), een workshopruimte (de Living), een vergaderruimte (de Bovenkamer) en een co-werkplek (den Bureau). Kleine groepjes kunnen ‘uitbreken’ in de tuin of op de overloop. Een flap-over en beamer zijn beschikbaar op vraag. De prikkelluwe aankleding en het oog voor detail zorgen voor rust in hoofd en hart. Het prachtige Maaltebruggepark op wandelafstand biedt een mooie meerwaarde voor wie graag nieuwe inzichten ‘verwandelt’.

Ga hier naar het Salon.

Ga hier naar de Living.

Ga hier naar de Bovenkamer.

Ga hier naar den Bureau.

In het weekend kan je de volledige benedenverdieping gebruiken voor een verjaardag, babyborrel, feestje of klein concert. Vraag vrijblijvend meer info.